Bert Dauven weer lijsttrekker voor Algemeen Belang

Klik hier voor het artikel op de website van TvValkenburg

3 antwoorden
 1. JP de Jong
  JP de Jong zegt:

  Ik krijg een folder in de bus van AB1. U schrijft daarin dat de gemeente klantvriendelijker moet worden, mensen maximaal aan een baan geholpen moeten worden, scholen moeten gaan samenwerken etc etc. Uw folder heeft een hoog reclame gehalte en politiek is geen reclame. Wat heeft het AB de afgelopen jaren verwezenlijkt en wat is de expertise van de mensen op uw lijst? Wat hebben ze gestudeerd, gepresteerd en waar gemaakt? Voor ik een stem uit breng zou ik dat graag willen weten. Met vriendelijke groet. JP de Jong

  Beantwoorden
  • AB Valkenburg aan de Geul
   AB Valkenburg aan de Geul zegt:

   Beste mijnheer of mevrouw de Jong,

   Graag verwijs ik U naar onze website voor meer informatie, klikt u eens op Kandidatenlijst (deze lijst wordt op korte termijn nog aangevuld met de door U gevraagde informatie) en Partijprogramma. Ons Partijprogramma bevat niet alleen de ideeën voor de toekomst maar ook het verleden waarop deze voort borduren. Gelijk onze slogan voor de lopende verkiezingscampagne EENvoudig doorwerken.

   Met vriendelijke groet,

   Namens het bestuur van AB, Carlo Vankan

   Beantwoorden
 2. Lilian Ubags
  Lilian Ubags zegt:

  Graag wil ik de heer Dauven bedanken voor de vriendelijke hulp die wij van hem mochten ontvangen. Hij belde aan om de verkiezingsfolder persoonlijk af te geven. Op dat moment zaten wij met een dringende vraag en wisten niet wat te doen. De heer Dauven kwam binnen, nam ruim de tijd om ons van raad en advies te voorzien. Nogmaals onze dank hiervoor !!!

  Wij wensen hem dan ook heel veel succes de komende gemeenteraadsverkiezingen,

  met vriendelijke groet,

  Lilian Ubags.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *