Wisseling van de wacht

Na zich 16 jaar actief te hebben inzet in de lokale politiek, waarvan de laatste 12 jaar als voorzitter van Algemeen Belang, doet Yvonne Bemelmans (51 jr) een stapje terug.

“Ik heb een nieuwe baan die nu de nodige extra energie vergt en wil daarnaast in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 graag ruimte maken voor een nieuwe voorzitter die zich zo mogelijk nog meer dan ik heb gedaan, zal inzetten voor het belang van de gemeente Valkenburg aan de Geul en al haar woonkernen”, aldus Yvonne bij haar afscheid.

Momenteel voert het bestuur van AB nog gesprekken in het kader van de definitieve invulling van de vrijgekomen vacature. Als vice-voorzitter zal Carlo Vankan (42 jr) voorlopig de honneurs waarnemen. In de zaterdag 11 mei 2013 gehouden algemene ledenvergadering werd dat laatste per acclamatie besloten en Yvonne onder luid applaus bedankt voor haar jarenlange inzet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *